KLÍMASZERELÉS

MELEGE VAN?

MI TUDJUK A MEGOLDÁST!

VÁSÁROLJON

KLÍMABERENDEZÉST!

Klímaszerelésről információk...

Hívjon minket!

06-20-986-9195

06-22-500-780

Párátlanítók

Nedvesek a helyiségek?

Penészesedik a lakás?

tovább...

A megoldás: párátlanító

info@airconenergy.hu

Toshiba légkondi

Kiváló minőség kompromisszumok, engedmények nélkül. A TOSHIBA klímákra akár 10 év garancia..tovább

LG légkondi

Az LG név világszerte híres és elismert, az eladott mennyiségek tekintetében világelső.  tovább...

Cascade légkondi

 Cascade klíma okos választás

A Cascade klímaberendezéseket a Gree Electric Appliances Inc. a világ egyik legnagyobb klímagyártója állítja elő.....(részletek..)

 

KLÍMA KARBANTARTÁS

Klíma karbantartás
nettó 8 000 Ft

részletek...

Telefonszám:

+36204492178

NAPELEMEKRŐL...

Légtechnika

A XX. század utolsó évtizedeiben világjelenséggé vált a légtechnikai rendszerek és ezen belül a klímatechnikai rendszerek robbanásszerű elterjedése. Ennek okát a szakemberek az újonnan alkalomazott épület konstrukciókban, illetve a megváltozott makroklíma viszonyokban látják. Illetve annak a törvényszerűségnek a felismerésében, hogy a munka termelékenysége, vagy a munkából való kiesés és a tartózkodási zónák mikroklímája között szoros összefüggés áll fenn.

Mind a komfort-, mind az ipari légtechnikai rendszerek fontos feladatot látnak el. Segítségükkel az épületek helyiségeiben olyan légállapotot hoznak létre, mellyel biztosítható a benntartózkodó személyek kellemes hőérzete, vagy a telepített technológia problémamentes működtetése. Fontosságukra és jelentőségükre jellemző az a becslés, mely szerint az EU energiaigényének mintegy negyede jelenik meg az épületek légtechnikájával kapcsolatosan.

Következésképpen egyre nagyobb hangsújt kap a légtechnikai rendszerek alapvető egységeinek energiatakarékos tervezése és üzemeltetése. Ilyen alapvető egységek a a szellőző gépházak, a légcsatorna hálózatok és a kiszolgált, vagy szellőztett terek.

A légtechnikai rendszerek fejlődésük során egyre magasabb követelményeket elégítenek ki, következésképpen a légcsatorna hálózatokkal kapcsolatosan is fokozódnak a követelmények.

Energetikai és klímatechnikia szempontból vizsgálva, egyes esetekben döntő jelentőségű lehet a légcsatornák légtömörsége, vagy annak hőszigetelése, amellyel biztosítjuk a kezelt levegő mennyiségének és állapotának megfelelőségét a helyiségbe történő bevezetésekor. De nem lehet közömbös az sem, hogy a légcsatornában áramló levegő mekkora hangteljesítményt sugároz le a környezetének.

Kivitelezési szempontból alapvető követelmény a légcsatorna elemek gyors, biztonságos, légtömör szerelhetősége. Ugyanakkor az elemek megfelelő szilárdsággal is kell hogy rendelkezzenek. Nem deformálódhatnak sem szállításkor, sem szereléskor, vagy azt követően.

   

fehérvár klíma, Székesfehérvár légkondi, klímaszerelés fehérvár,légtechnika székesfehérvár, hőszivattyú fehérvár, Zubadan Székesfehérvár, Zubadan Fehérvár, Fehérvár légtechnika hőszivattyú Székesfehérvár, LG klíma, Toshiba légkondi, Lindab légtechnika, Aermec , Daikin , Midea, Fral pátrátlanító, párátlanító, Samsung légkondi

Honlap készítés