KLÍMASZERELÉS

MELEGE VAN?

MI TUDJUK A MEGOLDÁST!

VÁSÁROLJON

KLÍMABERENDEZÉST!

Klímaszerelésről információk...

Hívjon minket!

06-20-986-9195

06-22-500-780

Párátlanítók

Nedvesek a helyiségek?

Penészesedik a lakás?

tovább...

A megoldás: párátlanító

info@airconenergy.hu

Toshiba légkondi

Kiváló minőség kompromisszumok, engedmények nélkül. A TOSHIBA klímákra akár 10 év garancia..tovább

LG légkondi

Az LG név világszerte híres és elismert, az eladott mennyiségek tekintetében világelső.  tovább...

Cascade légkondi

 Cascade klíma okos választás

A Cascade klímaberendezéseket a Gree Electric Appliances Inc. a világ egyik legnagyobb klímagyártója állítja elő.....(részletek..)

 

KLÍMA KARBANTARTÁS

Klíma karbantartás
nettó 8 000 Ft

részletek...

Telefonszám:

+36204492178

NAPELEMEKRŐL...

LG klíma

LG KLÍMA
 
LG légtisztító rendszer:
 
  Az LG Electronics egyedülálló, 7 speciális szűrővel felszerelt, 5 lépcsős légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt és a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Midamellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, ezzel hatékonyan sterilizál.
 
    Előszűrő:

   Az antibakteriális előszűrő a nagyobb porszemeket, penészgombákat és a paplan szöszeit fogja fel.
 
 
nano carbon szűrő     Nano Carbon szűrő:
  Az LG Electronics által kifejlesztett és a világon elsőként alkalmazott nanométer méretű aktívszénszemcsés szűrő (Nano Carbon szűrő) a szagmolekulákat megköti, így biztosan és tökéletesen távolítja el a háztartási szagokat a levegőből.
Mi a Nano Carbon szemcse?
Nanométer (a milliméter egymilliomod része) méretű aktívszén szemcseszerkezet,
melyet az LG a világon elsőként alkalmazott szagmegkötő anyagként.
 
plazma szűrő    Plazma szűrő:
   Az LG által kifejlesztett egyedülálló Plazma légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el, hanem a füstöt, az állati szőrt, házi atkákat és polleneket is, megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű allergiás megbetegedéseket.
 
3 szoros levegőszűrő    Háromszoros levegő szűrő:

 

  A háromszoros szűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megakadályozzák a rossz közérzet, valamint a szem- illetve nyakfájás kialakulását.
 Van közöttük formaldehidet lekötő szűrő is (a formaldehid felelős az ún. „új ház” szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert és tüdőgyulladást is). Végül olyan szűrőbetétet is tartalmaz, amely a közönséges szagokat köti meg, melyek a migrén és krónikus fejfájás okozói lehetnek.
-  A vörös szűrő megszűri a dohányfüstöt, valamint a különböző élelmiszerszagokat.
- A fekete szűrő kiszűri az építkezés, illetve a lakásfelújítás során keletkező különböző anyagokat (pl.: formaldehid).
-  A kék szűrő megszűri a különböző illékony vegyi anyagokat, mint például a friss festékszagot.
 
Nano biofúziós szűrő    Nano Bio Fúziós szűrő:
   A Nano Bio Fúziós szűrő nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot. Míg a hagyományos eljárások csupán inaktiválják a baktériumokat, vagy elpusztítják a sejt külső falát, ez az innovatív sterilizálás tökéletesen lebontja a sejtmagot és elpusztítja a baktériumokat.
 Fogalmak:

LG gold kültériKorrózióálló Gold Fin™ hőcserélők 
Az LG hőcserélők felülete korrózióálló, aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű marad. A galvanizált acélburkolat, fémrács és az elektrosztatikus eljárással felületkezelt csavarok felhasználásával készült LG kültéri egységek bizonyítottan tartósak és elősegítik a készülék hosszú élettartamát.
Automatikus tisztítás
A légkondicionálók „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületét, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
Automatikus üzemmódváltás
A hűtés/fűtés üzemmód a kívánt hőmérsékletnek megfelelően automatikusan váltakozik.
Jet Cool
Jet Cool Lg
A Jet Cool™ funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-ot el nem éri.
Alvás üzemmód
Egyetlen gombnyomással beállítható, hogy a légkondicionáló berendezés csendes, nyugodt alvást biztosítson a ventilátor fordulatszámának csökkentésével, illetve az optimális hőmérséklet megválasztásával.
Egészséges párátlanítás
Az LG oldalfali légkondicionálók rendelkeznek a ‘Párátlanítás’ üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.
Automatikus újraindulás
Hirtelen áramkimaradás esetén, miután az áram visszajön, a berendezés automatikusan az előzetesen beállított paraméterekkel üzemel tovább.
Melegindítás funkció
Fűtési üzemmódban addig nem indul el a beltéri egység, amíg a hőcserélő hőmérséklete el nem éri a 28°C-ot. Ha elérte, utána 1 percig alacsony fordulaton üzemel a beltéri egység ventilátora, majd beáll a kívánt értékre.
4-irányyú légterelés
A készülék négy irányban (függőlegesen és vízszintesen is) automatikusan oszlatja el a légáramot, így hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat a légkondicionált térben, ezáltal egyenletesebb hőmérsékletet biztosít a szobában.
Szűrő Lg 
Art Cool LG                                                                                 
        
 
 
 
 
 
Honlap készítés